فراخوان " تاسیس مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی غیر دولتی

در راستای افزایش سطح دسترسی به خدمات مشاوره و سلامت روان توسعه خدمات روانشناختی و پاسخگویی مناسب به نیازهای روانشناختی اقشار مختلف مردم، بدینوسیله از متقاضیان واجد شرایط جهت تاسیس مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی غیر دولتی در شهرستانهای بندرخمیر ،ابوموسی ، سیریک بشاگرد، بستک و هرمز دعوت به عمل می آید.

در راستای افزایش سطح دسترسی به خدمات مشاوره و سلامت روان توسعه خدمات روانشناختی و پاسخگویی مناسب به نیازهای روانشناختی اقشار مختلف مردم، بدینوسیله از متقاضیان واجد شرایط جهت تاسیس مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی غیر دولتی در شهرستانهای بندر خمیر ابوموسی ، سیریک بشاگرد، بستک و هرمز دعوت به عمل می آید.

شرایط متقاضی ایجاد مرکز (صاحب امتیاز)

۱- دارا بودن مدرک تحصیلی روان شناسی یا مشاوره ( حداقل در دو مقطع)
۲- دارا بودن حداقل ۲۰۰ ساعت تجربه کار عملی و ۱۰۰ ساعت سابقه آموزشی مرتبط با حوزه روان شناسی و مشاوره ( ارائه گواهی از انجمن های علمی معتبر و سایر مراکز مورد تایید سازمان بهزیستی)
* شایان ذکر است دفتر مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی برنامه های حمایتی و تشویقی مالی جهت تامین مکان و تجهیزات مرکز مد نظر قرار داده است . *

نحوه ثبت نام

متقاضیان گرامی می توانند تا دو هفته پس از انتشار آگهی در سایت اداره کل بهزیستی استان هرمزگان با مراجعه به اداره بهزیستی شهرستان مربوطه نسبت به دریافت اطلاعات تکمیلی ، ارائه درخواست و تحویل مدارک اقدام نمایند.

کد خبر 197626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد